#januhairy, la proposta que anima les dones a no depilar-se

Les iniciatives que promouen la bellesa real i critiquen els tabús que encara hi ha amb els cossos femenins ( com la convenció estètica de la depilació femenina) es multipliquen darrerament. Una d’elles fou la campanya viral que Laura Jackson, una jove estudiant britànica, va engegar el darrer gener que anima les dones a no depilar-se durant el mes. Afirmà que deixar-se créixer el pèl del cos l’havia fet sentir “més alliberada i confiada”. Dones d’arreu del món es van sumar a la campanya  i van pujar fotos seves amb pèl corporal amb l’etiqueta #januhairy.

L’objectiu de la campanya era recaptar fons destinats a l’organització Body Gossip, que treballa per la bellesa natural de tots els cossos i que amb aquests diners fan campanyes en escoles que per motius econòmics no tenen accés a aquest tipus de recursos.

Deixa un comentari