Doris Hart, una història de superació en el món del tennis

Nascuda el 1925 als EEUU on va morir el 2015, de nena va patir una malaltia que va provocar una disparitat en la longitud de les seves cames. Després d’una infecció que va estar a punt de fer que li amputessin la cama, es va iniciar en el tennis als 6 anys gràcies al seu germà i va aconseguir guanyar 35 títols professionals al llarg de la seva carrera.

Doris Hart és una de tres jugadores, totes dones, que ha aconseguit tots els títols possibles en torneigs de Grand Slam (individuals, dobles i dobles mixts) dels quatre torneigs de Grand Slam. Les altres són Margaret Smith Court i Martina Navratilova.

Es va retirar del circuit  el 1955, tot i que encara va fer   alguna aparició sorpresa  en els dobles de Wimbledon i l’US Open a finals de los 60.  Durant  28 anys va impartir classes de tennis a Pompano Beach ( Florida).

Una altra dona la gesta de la qual ens era desconeguda.

Deixa un comentari