Segueix augmentant el nombre d’assassinats masclistes

Fins ara s’han produït 39 morts de dones a mans de les seves parelles o exparelles ( l’última fa 2 dies a Madrid) i ja són 28 els i les menors orfes. Mentre la dreta d’aquest país ( amb el consentiment dels seus socis) encara sostenen que la llei de violència de gènere va contra els homes i que “Muchos hombres están padeciendo calabozos por una simple denuncia” – afirmació del líder  de Vox,  en una entrevista a Espejo Público on va afegir que  “un 87% de las denuncias por violencia de género son archivadas” ( gener 2019). En el seu “Comunicado  sobre la mal llamada violencia de género” podem llegir que “VOX siempre ha estado contra las leyes ideológicas que, basadas en conceptos falsos como el género, vulneran los derechos fundamentales a parte de la población y generan grupos de ciudadanos privilegiados. Igualmente, se opone a las medidas discriminatorias que se imponen en este sentido y a la utilización de incontables fondos públicos para resolver problemas inexistentes, crear redes clientelares y fortalecer los lobbies del género que viven de ello ” I ja no cal seguir llegint.

Perquè no podem oblidar totes les dones que han mort enguany ni les més de 1000 assassinades pels seus marits o parelles des de l’any 2003 en què comencem el recompte, mentre es continuïn produint assassinats, violacions i abusos contra les dones no ens cansarem de dir que sí existeix la violència de gènere o masclista a desgrat d’aquestes mentides i desinformacions de l’ultradreta que ha parlat, fins i tot, de derogar la llei de violència de gènere i que, pel que sembla, creuen que les dones que han patit maltractaments i són en perill de mort tenen muntat un club per a beneficiar-se d’ajudes econòmiques.

Deixa un comentari