Parlem de VOX i el seu antifeminisme

No hem volgut des d’aquest espai fer ressò de les postures antifeminisme del partit ultradretà, però no ens podem estar de posar de manifest fins a quin punt arriben a ser perillosos i perniciosos.

Vox Baleares va difondre divendres, en plena celebració   del Dia de la Dona, una sèrie de twits que denunciaven  que al municipi  mallorquí de  Son Servera dues menors i una jove havien rebut una pallissa per negar-se a posar-se un llaç morat durant  la mobilització  feminista. Molts mitjans locals i nacionals se’n van fer ressò. Els mateixos dirigents  de la formació ultra ho van valorar a les seves xarxes:

A esto lleva el adoctrinamiento en las aulas: Unas feminazis enloquecidas han dado una paliza a tres niñas por no tragarse sus malditas imposiciones. ¡Ya basta de perturbar las cabezas de nuestros adolescentes con doctrinas totalitarias! Santiago Abascal 

Brutal agresión que demuestra el radicalismo de los grupos feministas respaldados por los gobiernos de izquierda, tal como veníamos denunciando. Exigimos la condena de Francina Armengol, quien debería pedir disculpas por apoyar semejante movimiento totalitario, sectario y violento. Jorge Campos ( líder del partit d’extrema dreta a  Balears)

També  Xavier Pericay, líder de Ciudadanos a Balears, va mostrar la seva  solidaritat amb  les noies suposadament  agredides: Mi más firme condena de esta agresión contra la libertad y la convivencia“, va dir a twitter sense comprovar la veracitat de la denúncia.

No obstant, tot era fals. Segons ha descobert la Guardia Civil, una militant  del partit ultra a la localitat mallorquina es va inventar  els fets aportant un comunicat d’accident mèdic  de la seva filla del febrer passat. Agents de la Guardia Civil van contactar amb diversos centres d’atenció sanitària de la zona i no constava cap ingrés  que es  correspongués amb els  fets denunciats per Vox. Tampoc  a Son Espases en  tenien notícia  de les noies suposadament  agredides.

La constatació  que tot va ser un muntatge va quedar clara en no poder aportar la denunciant cap altre document que un  comunicat mèdic d’atenció de la seva filla corresponent al mes de febrer.

La premsa local s’ha fet ressò de la bola ( fake news), però la pregunta és:

S’APRESSARÀ EL PARTIT ULTRADRETÀ A DESMENTIR  EL QUE TAN ALEGREMENT VAN CONTRIBUIR A DIVULGAR?  I UNA ALTRA: ES RETRACTARAN DE LES SEVES ACUSACIONS D’ADOCTRINAMENT I DE TOTALITARISME?

Informació extreta de  Diario de Ibiza  i Diario de Mallorca ( 9/3/2019)

 

Deixa un comentari