Tant de bo això no hagués de ser notícia (multitud de públic en un partit femení)

Llegeixo avui a El Periodico una notícia de dones i esport que em crida l’atenció:

El camp  de San Mamés, pràcticament  ple per 48.121 espectadors, segons dades de l’ Athletic Club, bat  el rècord d’assistència a un partit femení de futbol a Espanya en  l ‘enfrontament de quarts de final de la Copa de la Reina entre  l’equip  bilbaí   i  l’ Atlético de Madrid.

El registre  supera de molt el dels espectadors del partit que va enfrontar la selecció  espanyola a la d’Estats Units de fa  uns dies al Rico Pérez d’Alacant presenciat per 9.182 aficionats.

Hem de celebrar que els aficionats, se suposa majoritàriament bilbaïns animi les jugadores del seu club com ho fa amb els jugadors [la llàstima és que el resultat d’aquest partit tan concorregut ha estat de 0-2 a favor de les rivals madrilenyes].

Deixa un comentari