1r cas de violència masclista a Catalunya

Unos 300 vecinos de Reus guardan un minuto de silencio por la menor asesinadaUna noia de només 17 anys, estudiant d’institut,  va ser degollada ahir per la seva parella de 19 qui va suïcidar-se posteriorment llençant-se pel balcó de l’habitatge on es va produir el crim. Avui els veïns de Reus ( Tarragona) i els companys i companyes d’institut han fet uns minuts de silenci a la plaça de Mercadal en senyal de dol i repulsa d’aquest últim crim masclista.

La directora del centre on estudiava la noia ha pronunciat unes sentides paraules i ha acabat el seu parlament amb NI UNA MENYS! al qual tots i totes ens afegim. També estem totalment d’acord amb l’afirmació de l’alcalde de la població: “Aquests  casos no són resultat de problemes domèstics, sinó que tenen una dimensió  social que ens afecta  a tots i totes i han de ser combatuts”.

Deixa un comentari