Alyssa Carson, l’adolescent que es prepara per anar a Mart

Aquesta estatunidenca nascuda el 2011 va decidir als 3 anys que volia anar a Mart. Ara és candidata a ser una de les primeres persones que participaran en la primera missió humana a Mart al voltant de l’any 2033. Mentre es prepara fa conferències i és ambaixadora del projecte de vol espacial privat Mars One (que té per objectiu muntar una colònia permanent d’humans al planeta vermell)    En anys successius i sent encara molt jove va participar als campaments espacials de la NASA a EEUU, Canadà i Turquia. [El SpaceCamp® va ser creat el 1982 per motivar els joves com   a pioners espacials].   L’any 2013, va ser la primera persona que va completar el programa Passport de la NASA en haver estat en els 14 Centres de visitants de la NASA als Estats Units.

Alyssa Carson viu a Baton Rouge (Louisiana) estudia a  la Advanced Possum Academy i des de l’any 2017 assisteix a l’Institut Internacional de Baton Rouge International, on estudia en xinès, anglès, francès i espanyol.  És la sol·licitant més jove per accedir a la Universitat Internacional de l’Espai. ISU-Space.

Va aparèixer a la pel·lícula The Mars Generation.

Deixa un comentari