Concha García Zaera, una dona a qui l’edat no ha posat límits

Aquesta valenciana de 88 anys ha estat reconeguda pels seus dibuixos digitals fets  amb el software de edició  fotogràfica Microsoft Paint. Les seves  composicions d’estil  realista, entre les quals destaquen nombrosos paisatges i objectes, són considerades obres de pixel art.

Tot i que la seva vocació com a dibuixant ve d’antic, fou gràcies a la descoberta del paint i la difusió dels seus dibuixos a les xarxes socials (en especial Instagram, on supera   els 158.000 seguidors ), per la qual cosa l’han  anomenat L’àvia instagrammer, que  ha esdevingut un autèntic fenomen viral.

Tant és així que la seva interpretació del  cartell de la pel·lícula El retorn de Mary Poppins ha estat utilitzada per Disney per  promocionar  l’estrena del film. La companyia,  li va demanar l’encàrrec.  Normalment dibuixa paisatges i animals, per això pintar un rostre va ser tot un repte.

ARA ( 19/12/18) Concha, l’àvia ‘instagramer’ que ha conquistat Disney

Deixa un comentari