Luisa Fernanda Martínez de Haro, catedràtica de cirurgia

És la PRIMERA CATEDRÀTICA  en cirurgia de la universitat espanyola. El Boletín Oficial del Estado (BOE) va publicar  el 8 de maig de 2017  el nomenament de la professora de la Facultat de Medicina de la Universidad de Murcia (UMU) Luisa Fernanda Martínez de Haro (Albacete, 1956) com a catedràtica en l’àrea de “cirurgia”, esdevenint  la primera del sistema universitari  espanyol.

Fins fa pocs dies el seu nom no figurava a la Viquipèdia. L’enciclopèdia lliure en català. Justament algú la hi ha incorporada  tot seguint la proposta de la iniciativa #PrimeraDona, que posa al descobert dones punteres i és complementària a  #onsónlesdones que reivindica la presència de dones als mitjans. L’entrada no ha estat traduïda al castellà.

Deixa un comentari