Actes per al 8 de març a L’Hospitalet

El Dia Internacional de la Dona és una data clau per reflexionar sobre quin és l’estat en el món dels drets de les dones, en quins punts avancen i en quins altres s’estanquen o fins i tot involucionen. Cal celebrar aquesta diada,  però també reivindicar una societat més justa i menys discriminatòria.

L’Ajuntament de L’Hospitalet organitza la cinquena caminada popular.  La ruta dels mercats zona sud. Sortida de l’Acollidora, Rambla Just Oliveras     ( 10h) i arribada a  la Masia de Can Colom, plaça de Can Colom, 1. Durada 2h30′.

Tallers Coneix la Dona que ets. Dels dies 14 a 23 de març a les 18 hores al Centre d’atenció i informació a la dona. Durada 1h30′.

vaga-de-totesVaga de Totes s’afegeix al Paro Internacional de Mujeres
FARTES I CANSADES, LES DONES DIEM PROU!!!! Amb aquest lema volen visibilitzar la força i la potència que les dones, juntes podem tenir: la possibilitat d’aturar un món que sense nosaltres no funcionaria. Proposen una aturada de dones de 12 a 12:30h i una manifestació que tindrà lloc a les 19h a la Plaça Universitat de Barcelona.

madame-curieExposició Dones de ciència guardonades amb el Premi Nobel.  Des dels inicis el  1901 s’han produït  cent quinze edicions amb 911 premis atorgats, només 49 dones han rebut aquest guardó i tan sols  19 l’han rebut per treballs en àmbits científics. Aquesta exposició vol ser un reconeixement a aquestes dones. Del 8 al 23 de març al Centre cultural Sant Josep. Entrada gratuïta.

obrefitxerReivindicació de la senyora Clito Mestres. Monòleg teatral  de MONTSERRAT ROIG. Centre Catòlic. 8 de març. 20h. Entrada lliure.

Deixa un comentari