Aturem l’autobús ultracatòlic contra els transsexuals

L’autobús de l’organització ultracatòlica Hazte Oír que transmet missatges contra els  nens transsexuals no ha estat ni 48 hores als  carrers de Madrid. La policia municipal  l’ ha immobilitzat  avui, després que   l ‘ajuntament presidit per Manuela Carmena anunciés la seva  intenció d’impedir que seguís escampant el seu missatge d’odi. A Barcelona i  L’Hospitalet, els equips de les alcaldesses Ada Colau i  Núria Marín havien anunciat  l’ aplicació d’ una mesura similar si arriba  a les seves ciutats.

L’organització ha presentat aquest divendres  l’ autocaravana  amb la qual continuarà   la seva campanya    que canvia el lema anterior incloent  signes d’interrogació per a complir amb el dictamen del jutge que ha paralitzat el primer autobús per si incorria en delicte el missatge que portava.  Així s’elimina el QUE NO TE ENGAÑEN. La Policía Municipal de Madrid  ha denunciat també l’autocaravana per contravenir l’ordenança de publicitat. Finalment, però, l’han hagut de deixar circular. Veurem com acaba el tema i si arriba a Barcelona, com l’organització tenia pensat.

Hazte oir va rebre subvencions de l’antiga presidenta de la Comunidad de Madrid, Eperanza Aguirre, i fou declarada associació d’utilitat pública per l’anterior ministre de l’interior, Fernández Díaz,  i encara gaudeix d’aquesta consideració . La declaració d’ Utilitat Pública, suposa,  a més d’ un reconeixement  social de la labor de l’entitat, la possibilitat d’ acollir-se a una sèrie de beneficis fiscals i la capacitat d’ utilitzar la menció “declarada de Utilidad Pública”.

Deixa un comentari