Dona’m cine. III concurs de curts de dones sobre dones (2017)

Podem veure  qualsevol dels curts on line d’aquest enllaç del concurs DONA’M CINE

Són ben interessants:

ROMPIENDO EL TECHO DE CRISTALUn grup d’heroïnes d’avui dia trenca en mil fragments el sostre de vidre que impedeix  les dones progressar en l’àmbit laboral. 

SOLO TE HE DICHO GUAPA. Reflexió sobre l’Assetjament sexual al carrer, mitjançant testimonis de dones, totes diferents, cadascuna amb el seu propi punt de vista.

SOFIA. Sofia és una jove de 27 anys militant feminista marroquina. Ens explica a través de la seva pròpia experiència com viu i concep ella el feminisme des del seu context

MI CUERPO MIS NORMAS. Curtmetratge documental que té com a objectiu visibilitzar l’assetjament que viuen els cossos de les dones en la vida nocturna dels bars a Granada,  Andalusia (i a tot el món), que posa el focus en què passaria si la frase “el meu cos, les meves normes” fos respectada en la vida nocturna.

LOLA. Un projecte que pretén tracta les nenes sense estereotips de sexe. 

LA BATALLA DE LAS CACEROLAS. Unes àvies d’un poble mexicà expliquen la seva lluita contra megaprojectes que destrossarien el seu bonic poble.

ARTIFICIO.  La dona vista com  un cos fragmentat,  un rostre sense identitat diluït en l’artifici cosmètic.

En la primera edició va guanyar el curt ESCÚCHAME de Mabel Lozano, un al·legat contra la trata de dones i nenes amb fins sexuals.

I a la segona edició es va premiar PLAZAS DE MERCADO: MUJERES Y ANCESTRO. 

Deixa un comentari