Les diputades de la CUP, fartes dels atacs masclistes.

Lamenten que els atacs se centrin en el seu cos i la seva manera de vestir i no en la seva ideologia. Ens ho han fet saber en un acte convocat avui a la plaça del Rei envoltades de militants de l’esquerra independentista ( el col·lectiu que agrupa organitzacions com la CUP, Arran  i el SEPC, entre altres)

Aquestes han estat algunes de les seves declaracions:

“Sóc la Gabriela Serra i sóc vella, lletja i grassa, però vull que se’m jutgi per arribar als 64 anys lluitant incansablement pel manteniment de la vida, per la dignitat de totes les persones i pobles i per la llibertat i la solidaritat amb el conjunt de la humanitat”. “Sóc la Mireia Boya i m’han dit ‘perra sarnosíssima’ per defensar el territori i parlar en occità a les institucions”. “Em dic Eulàlia Reguant i sóc retardada, estúpida i tonta per defensar un sistema de salut 100% públic i una educació catalana i de qualitat”. “Sóc l’ Anna Gabriel i sóc una puta traïdora, amargada i malfollada, i l’únic que venia a fer era defensar uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes”.

L’onada d’insults, desqualificacions i menyspreu masclista ha estan denunciat a través d’un manifest, que han llegit Maria Colera (Endavant) i Natàlia Càmara (Arran).   Manifest .

“QUAN N’ATAQUEN UNA DE LES NOSTRES ENS ESTAN ATACANT A TOTES”

Les militants de l’esquerra independentista  han fet una crida a fer del procés independentista una via per incorporar la dona als diferents espais de participació i decisió. Per reivindicar el feminisme  han convocat un acte el proper 11 de febrer a les Cotxeres de Sants.

Notícia llegida al diari ARA  (27 de gener 2016 )

Deixa un comentari