Una dona agredida per la parella es grava per denunciar l’agressió

Un cop a l’hospital ho va denunciar mitjançant un vídeo i un post al Facebook de la COALICIÓ NACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.
Davant la càmara, amb la cara plena de blaus i quasi sense poder vocalitzar, explica la seva experiència. Al seu text llegim: “Ho havia planejat, jo havia de morir”, explica que havia “sobreviscut o escapat” a una dramàtica situació: la seva parella la va colpejar durant deu hores. Demana també que no es tolerin els abusos.
L’agressor ha estat condemnat per sis delictes i passarà uns quants anys a la presó.

Pàgina del Facebook ( en anglès) Hi podem veure la gravació.

Notícia llegida a La Vanguardia ( 20 gener 2016)

També els mitjans serveixen per difondre el missatge de tolerància zero a ñla violència masclista. L’entitat humanitària noruega ‘Care Norway’ ha iniciat una campanya contra la violència masclista que s’acompanya d’un curt anomenat “Querido papá” (#DearDaddy) que compta ja amb més de 4 milions de reproduccions arreu del món.

El curt busca demostrar la importància que els homes lluitin també contra la violència de gènere. Per això va dirigit als pares que tenen filles i narra la història d’una nena que demana al seu pare protecció contra les situacions sexistes que viurà al llarg de la seva vida.
#DEARDADDY
Notícia llegida a EL PERIODICO ( 5 de gener 2016)

Deixa un comentari