La investigació assenyala que a Manresa una dona ha mort la seva parella i s’ha suïcidat

Els darrers dies hi ha hagut 4 morts per violència entre parelles o exparelles. Dues d’elles ( els casos de Tenerife  i Pontevedra, tots dos al carrer )  han estat  dones assassinades pels companys o excompanys sentimentals. Pel que fa als altres dos,  apareguts en un domicili a Manresa, en un principi es va creure que ella era també víctima de la parella el qual,  després,  s’havia suïcidat;  però fonts pròximes al cas, tot i que els Mossos s’han acollit  al secret sumarial, sostenen que ha estat a l’inrevés: ella va matar el company d’una ganivetada al coll i després es va ferir als canyells provocant-se la mort. Sembla ser, un cop més, que ell volia acabar amb la relació i ella no se’n va voler fer el càrrec.

Tant de lamentar aquests casos com tots els altres dels quals ens hem fet ressò. En tot cas, tots demostren que les relacions d’amor entre les persones no poden degenerar en aquestes tragèdies.

Deixa un comentari