Condemnat a 30 mesos de presó per espiar el mòbil de la dona

El titular del jutjat penal de Girona ha condemnat a 2nys i mig de presó i multa de 6 euros diaris durant 19 mesos un home com a “autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets amb agreujant de parentesc”. L’home en qüestió el desembre de 2014 va accedir al mòbil de la seva llavors esposa, va introduir la clau i va descarregar un fitxer guardat al correu electrònic amb una fotografia de la senyora amb un home, així com diversos missatges de l¡aplicació Line. I tot això sense el coneixementi, evidentment, consentiment de la dona.

També el passat juliol va ser arrestat un jove a Jaén acusat d’instal·lar un programa espia al mòbil de la seva nòvia per tal d’activar la càmera i el micròfon del telèfon per escoltar comverses de la noia i controlar-la.Aquest jove està imputat per un delicte de revelació de secrets, penalitzat entre 1 i 4 anys de presó.

EL PAÍS ( 4 d’octubre)

Deixa un comentari