Els i les joves no modifiquen conductes de gènere

LLegit a la premsa ahir: L’ enquesta realitzada a  2.514 cnois i noies posa de manifest una normalització dels comportaments agressius.  El 80% dels joves coneix agressions de gènere en les relacions del seu entorn. La primera parella es té cap als 13,7 años, i un 32% ve normal l’existència de la gelosia.

Segons l’estudi presentat ahir pel Centro Reina Sofia sobre Adolescencia y Juventud sota el títol ¿Fuerte como papà? ¿Sensible como mamà?, revisar el mòbil de la parella, dir-li amb qui pot  parlar ,  controlar què fa, com vesteix. Fins i tot arribar a l’agressió física són conductes freqüents en les relacions de parelles dels joves entre 14 i 19 anys.
En general, és més freqüent i de pitjors conseqüències la violència exercida pels nois cap a les noies. Elles actuen més freqüentment en el control (revisar el mòbil, per exemple). Entre els nois són més habituals la intimidació, el control personal i emocional, la violència verbal i física o la violació de la intimidad.

ÉS QUE RES NO POT CANVIAR???

Deixa un comentari