A l’Índia dues noies són condemnades a ser violades

El consell d’un poble a l’Índia condemna dues noies a ser violades.  Les noies són germanes d’un jove que va fugir amb una dona d’una casta superior

Meenakshi Kumari, de 23 anys, i la seva germana de 15, han sigut condemnades a ser violades per un crim comès pel seu germà, que va fugir amb una dona casada en una zona rural de l’Índia, no lluny de Nova Delhi. Les dues joves hauran de desfilar amb les cares ennegrides, segons ha estipulat un consell rural integrat exclusivament per homes del districte de Baghpat,  a uns 50 quilòmetres de la capital índia. Malgrat que el Suprem de l’Índia ha considerat aquesta mena de tribunals com il·legals, continuen operant en nombroses parts del país. Amnistia Internacional ha endegat una campanya derecollida de signatures per aturar aquesta barbaritat.

 

Deixa un comentari