Premi Periodisme Jove sobre Violència de Gènere

L’article titulat  ‘El cos robat de la periodista sarda Elena Ledda publicat a l”ARA Diumenge’ del Anna Maria Scarfópassat 8 de juny ha estat guanyador en la categoria de periodisme imprès dels Premis de Periodisme Jove sobre Violència de Gènere 2014 que convoca l’Injuve (institut espanyol de la joventut) i que està dotat amb 2.250 euros. La col·laboradora de l’ARA explica en aquest article la història d‘Anna Maria Scarfò, una adolescent calabresa violada durant anys per un grup de veïns, alguns lligats a la màfia, concretament a la ‘Ndrangheta, reconeguda com l’organització criminal italiana més poderosa. Malgrat tenir el suport dels tribunals, Scarfò no compta amb el del seu poble i des de l’any 2010 viu sota protecció en una localitat secreta.

En aquest vídeo podeu conèixer la protagonista de l’article objecte del guardó: Violenza sulle donne: La storia di Anna Maria Scarfo.

 

Violenza sulle donne: La storia di Anna Maria Scarfo

Deixa un comentari