Dia Mundial de la lluita contra la SIDA

Dia Mundial contra la Sida Aquest any la Generalitat de Catalunya sota el lema SEGUIM FENT CAMÍ EN LA LLUITA CONTRA LA SIDA vol fer especial èmfasi en la continuïtat de la lluita per la informació i prevenció d’aquesta malaltia.

obreFitxerTambé amb aquest mateix esperit l’Ajuntament de l’Hospitalet  de Llobregat ha dut a terme tot un seguit d’activitats adreçades als  i les adolescents de la ciutat, entre elles la representació de la obra de Teatre EL DIARI VERMELL DE LA CARLOTA , a la qual van assistir divendres els i les alumnes de 3r d’ESO del nostre institut. 

Entre altres coses l’obra insisteix en què ningú no està lliure del contagi de la malaltia, fins i tot les noies, per la seva constitució física tenen un major risc de contagi i per això cal estar-ne informats  i fer ús del mitjà de protecció més eficaç: el preservatiu.

One thought on “Dia Mundial de la lluita contra la SIDA”

Deixa un comentari