Noies “devotes” s’ofereixen sexualment als soldats sirians

aicha_tounesna_5_24Una predicadora es va presentar a la universitat a  Monastir (Tunis) oferint cursos gratuïts d’islam i va convèncer Aisha, de 20 anys, que acceptés un matrimoni per hores o dies amb un jihadista combatent a Síria per tal de donar-li forces per derrotar l’enemic .La noia no va arribar a anar-hi i poc després, a finals de maig, amb el rostre pixelat, va explicar la seva experiència a la televisió Tounesna TV. la noia va dir que havia sofert un autèntic rentat de cervell.  Hi ha nombroses pàgines coma ara Facebook, blocs i llocs salafistes jihadistes que  contribueixen al reclutament de candidats a la jihad.  

L’ existència d’aquesta prostitució  sui generis és ben present a la vida quotidiana a  Tunis. Per exemple, el 6 de setembre, un grup  de feministes de l’ associació  Hrayer Tounes es va  manifestar davant  el Ministeri de la Dona  i  de la Família per demanar la dimissió del  seu titular, Shimen Badi. Exigien a crits   a Mohamed Ghanouchi, el líder del partit  islamista moderat, que enviés  a la seva ministra a fer la “jihadnikah”  (matrimonial) a Síria.

( El País, 22 setembre)

Deixa un comentari