Més sobre Amina

La jove  de Tunísia que va escandalitzar el seu país amb la seva acció el març de penjar al facebook unes fotografies  en ‘top less’ parla amb el diari  EL PAÍS hores abans de ser empresonada dimarts,  Amina: sola frente a los radicales ( El País, 26 maig) Vol denunciar que el seu país va cap a una dictadura religiosa. Reivindica que el feminisme ha de seguir lluitant a Tunísia per no esdevenir com Afganistan o  Iraq.

El seu empresonament ha motivat que tres militants de FEMEN, dos franceses i una alemanya, es  despullessin  del tors davant les portes del Palau de Justícia de Tunis  alhora que cridaven : Free Amina now! (Allibereu Amina ara!). Portaven senyeres vermelles on es llegia la mateixa frase i als pits hi havien escrit:  “Breast feed revolution” (Revolució alletada). Les militants de Femen, el grup  feminista radical, només havien mostrat el pit aEuropa i brasil, però ara ho han fet per primer cop en un país àrab per Amina.

La notícia a El país conté un vídeo de l’acció de Femen.

Deixa un comentari