La Vanguardia, 29 de maig: LA VIOLÈNCIA MASCLISTA CREIX, QUÈ PASSA?

L’alarma social s’ha activat davant les 4 morts en 4 dies la setmana passada i els 3 intents en tan sols 24 hores. L’entorn de les víctimes i les associacions d’ajuda ho tenen clar: s’han reduït els recursos per al servei de suport a dones i menors i el Govern manca de coordinació per acarar el combat contra el maltractament ( sí que hi ha un rebuig de la violència, però també veiem mesures contradictòries com la voluntat de Justícia de cobrar tasses en els processos de divorci)

En el que va d’any han mort 22 dones ( i s’estan esbrinant altres dos possibles casos) i 24 nens i nenes han quedat orfes de mare.

Hom considera que la llei Wert d’educació que acaba amb l’assignatura d’educació per a la ciutadania no ajuda a l’escola – ja des de primària – a lluitar pel rebuig de tot tipus de violència.

Deixa un comentari