Womens’s Link Worldwide

WOMEN’S  LINK és una organització internacional de drets  humans, sense ànim de lucre,   que treballa perquè la justícia amb perspectiva de gènere sigui una realitat a tot al món. Fou fundada el 2001. Actualment  té  oficines regionals a Europa (Madrid, Espanya) i  Amèrica del sud  (Bogotà, Colòmbia), amb  possibilitat  d’ operar en diferents llocs del món, en anglès i espanyol.

En una de les notes de premsa de la seva pàgina web podem llegir que l’organització ha denunciat  Espanya al   Tribunal Europeu de Drets  Humans per negar protecció  a Leticia, una jove  llatinoamericana víctima de trata de dones amb  fins d’ explotació  sexual que va entrar a Espanya en situació  irregular i  internada al Centro de Internamiento (CIE) d’ Aluche (Madrid) per ser deportada, sense  que en cap  moment  se investiguessin les seves   circumstàncies.
La directora Executiva de l’organització,  Viviana Waisman, a  la presentació  de  l ‘informe Mujeres en los CIE: Realidades entre rejas’ en el qual es documenten les violacions dels drets humans i la discriminació per raó de gènere als qual es veuen sotmeses les immigrants recloses als Centros de Internamiento de Extranjeros (CIE) a  Espanya, especialment  les víctimes de trata.

Deixa un comentari