Nous casos de violència contra les dones

En pocs dies s’han produït 3 nous casos, un a Fuerteventura i dos a Sevilla.

Al municipi de Tuineje,  Fuerteventura  una dona de 28 anys d’ edat i nacionalitat alemanya va morir dissabte passat com a conseqüència d’una presumpta   agressió per arma blanca a mans de la seva parella sentimental, un home de 38 anys que ja ha estat detingut, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

El primer dels casos de Sevilla va tenir lloc el dia 16 d’abril és el d’una dona de 55 anys morta a mans del seu marit de 57 qui es va suïcidar posteriorment. Va ser trobada al pis que compartien pel fill petit de la parella.

A Estepa ( Sevilla) Ana María F.G., de 26 anys ha estat trobada morta aquest dilluns a casa seva   amb ferides d’arma blanca. Pel crim ha estat detingut la parella sentimental de la dona,   M.A.R.P., de 20 anys i veí de la localitat.

Amb aquests són ja 13 els casos de violència de gènere  a Espanya en el que va d’any.

Deixa un comentari