Uns alumnes de 3r d’ESO tracten el tema de gènere en uns curmetratges

Els nois i les noies de l’ institut “Pérez Comendador” de Plasencia,  Cáceres participen amb aquesta activitat de realització de curts en el  projecte europeu Jóvenes en Acción, que els proporciona viatges d’intercanvi acadèmic per reforçar l’anglès, com  el que van fer la setmana passada a Finlàndia. El treball realitzat tracta de trencar els estereotips de gènere. Per això les noies i els nois han intercanviat els rols que habitualment se’ls adjudica per raó de sexe i el resultat és ben divertit; per exemple,  obreres de la construcció que diuen “piropos”  un  noi  avergonyit que passa pel carrer o un  noi que està tenint un fill.

El País (18 de març)  Combatir estereotipos desde el instituto (L’article conté el curt).

Deixa un comentari