Casaments precoços i vels “còmodes”

Articles avui al diari El País:

MILLONES DE BODAS  PRECOCES LASTRAN LA SALUD Y EDUCACIÓN DE LAS NIÑAS.

Un informe de Gordon Brown alerta de 25.000 nous casaments  de menors diaris.

Es calcula que 70.000 adolescents moren cada any a conseqüència de complicacions en l’embaràs o  el part, i moltes altres arrosseguen lesions durant tota la vida.

Mantenir les nenes a l’escola salva vides ja que retarda l’edat en la qual  les menors queden embarassades per primer cop. Si  s’aconseguís reducir a la meitat el nombre  d’embarassoa de menors de 20 anys, es podrien evitar 166.000 morts anuals de mares i nadons.

…………………………………..

EL VELO INTEGRA A LA MUSULMANA EN OCCIDENTE” Això creu CINDY VAN DEN BREMEN, dissenyadora holandesa que va adaptar el vel islàmic a les necessitats de les musulmanes d’avui dia. Des de 1999 perfecciona diferents models de vel segur, transpirable  que sense botons o altres es pot mantenir fix per practicar esport. Una interpretació moderna del hijab , que va anomenar CAPSTERS. El model negre i lleuger ababa de ser admès per la FIFA  Federació  Internacional de Futbol que havia vetat les esportistes amb vel, però que recentment ha aixecat la prohibició.

I NO ANIRIEN MOLT MÉS CÒMODES SENSE VEL?

 

Deixa un comentari