A Terrassa, una altra dona ha mort a mans del marit

Poques hores després que a tot arreu es fessin actes recordatoris de la necessitat d’eliminar la violència envers les dones i en memòria de totes les dones mortes a Espanya aquest any,   a Terrassa va tenir lloc un nou cas.

Una dona va morir al barri Segle XX de Terrassa (Vallès Occidental) a mans del seu marit  que es va lliurar  als Mossos d’Esquadra després de cometre el crim.  El detingut és Francisco V. B., de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de la localitat. Aparentment, el matrimoni estava en tràmits de separació i  no constaven denúncies de maltractament de la dona assassinada al seu marit. L’Ajuntament de la localitat va convocar per a dilluns, a les 18 hores, un minut de silenci en rebuig d’aquest nou cas de violència masclista, que s’ha produït dos dies després de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones. El Periodico (27 /11)

Deixa un comentari