La dona saudí condemnada per conduir ha estat indultada

Dimarts una dona d’Aràbia Saudí fousentenciada  a 10 cops de fuet per desafiar una prohibició del reialme contra les conductores. Aquest  és  el  primer cop que es  decreta un càstig  per infringir la regulació  que ha existit sempre a l’ultraconservador país musulmà. Generalment la policia només les reté i  obliga a signar un compromís de no conduir mai més. Peròaquesta dona no va complir el compromís, seguint l’ acord de la campanya que  les dones van endegar amb el  propòsit de  trencar amb aquesta prohibició. Per això laconductora, Shaima Jastaina, d’uns 30 anys, fou trobada culpable de conduir sense permís. Ella, però,  va apel·lar el veredicte i, finalment,  ha estat indultada pel rei  Addul·lah.

[Més decisions de cara a la galeria?]

Deixa un comentari