Bótox a nenes de 8 anys?

little_miss_sunshine_aborda_concursos_belleza_infantilesVaig llegir diumenge 12 a El País l’article No tan pronto, por favor on es mostra la perversió dels concursos de vellesa per a  nenes de menys de 10 anys.  Aquest tema és tractat amb bones dosis d’humor a la pel·lícula Little Miss Sunshine (2006) dirigida per Jonathan Dayton i Valerie Faris (fotografia).

Tot i que a Espanya el fenomen no té tant de ressò,  països com ara Regne Unit estudien frenar la “sexualització” i l’ús comercial dels nens i les nenes als mitjans de comunicació i Internet. Als  EEUU va ser retirada la custòdia  a una mare de la ciutat de San Francisco que li havia fet injectar bótox a la seva filla de  8 anys i se’n defensava tot argumentant que només volia el millor per a ella per tal que es convertís en una superestrella.

pequenas_misses1Les principals víctimes del problema són les nenes. Els experts aconsellen esperar que els infants facin el seu procés eròtic sense necessitat d’impulsar-los que imitin les conductes dels grans.

Deixa un comentari