“Em veig com la meva mare als setanta”

sombra_madre_hijaAlgunes dones joves es veuen obligades a quedar-se a casa després de tenir un fill. En algun cas etar embarassada o voler estar-ho pot ser un criteri d’eliminació a l’hora d’optar a una feina. Podem llegir l’article al diari El País d’avui. Forma part  de la sèrie  (PRE)PARADOS dedicada a joves que molt preparats sense feina. Aqquesta és l’entrada 19 i totes elles són d’allò més interessants. Aquesta, però s’ocupa plenament de les noies   l’entron de 30 anys aque han de triar entre la vida professional i la familiar. En quedar-se embarassades  o tenir els fills algunes s’han vist forçades a signar un acomadiament, d’altres han deixat la feina perquè no els compensa el sou que guanyen si  han de pagar una guarderia.  Un tetular ben impactant: “Odio ser ama de casa”

Deixa un comentari