Aitana Bonmatí, Baló d’Or 2023

La centrecampista blaugrana de 25 anys es proclama com la millor jugadora del món i hereda el tron de la seva companya Alexia Putellas qui va tenir el guardó el 2021.

En un discurs en tres idiomes, català, castellà i anglès, l’Aitana va voler fer partíceps dels seus èxits les seves companyes d’equip i selecció: “És un premi individual, però no seria possible sense el vostre treball”. També va  recordar els tres clubs de la seva carrera, el CD Ribes, el CF Cubelles i, especialment, el FC Barcelona: “Gràcies per apostar per nosaltres quan ningú no hi creia, per donar-me l’oportunitat de ser futbolista professional. Qui m’ho hagués  dit quan  era una nena petita,  que jugaria en un Camp Nou ple a vessar!”.

FELICITATS!!! I també per lluitar per la igualtat entre gèneres en aquest camp esportiu tan masulinitzar des de sempre.

Deixa un comentari