Helen Reddy, I Am a Woman

Helen Reddy, (Melbourne, Austràlia, 1941 – Los Angeles, 2020), fou una actriu i cantant pop australiana. Reddy va ser una exitosa cantant en la dècada del 70 es va convertir en la més reeixida de les estrelles femenines dels 1970, amb catorze temes col·locats entre les 40 principals de 1971 a 1978, entre ells un èxit re-gravat el 1972 amb l’himne feminista,  “I Am Woman”,  que ella va coescriure amb el músic australià Ray Burton; aquest tema es va col·locar en primer lloc de les llistes de popularitat dels Estats Units, va ser adoptat com a himne feminista ja que va ser sol·licitat pels escoltes de manera insistent, la qual cosa va propiciar que tornés a aparèixer en llistes i convertir-se en un gran èxit. “I Am A Woman” va guanyar el premi Grammy per millor interpretació vocal femenina, i en la cerimònia de lliurament de premis ella va tancar  el seu famós discurs d’acceptació donant gràcies a Déu perquè ella ho fa tot possible“.

Deixa un comentari