Alba Carré, guanyadora de la Direcció Territorial Catalunya dels “Premis Dona Empresària CaixaBank 2021”

Els premis  “Dona Empresària CaixaBank” reconeixen el talent i l’excel·lència professional d’empresàries a Espanya i fomenten les xarxes de contactes entre empresàries líders en el món. Per a l’edició de 2021, la tercera,  Alba Carré, CEO de Transports Calsina Carre S.L.(empresa dedicada al sector de transport i logística) va ser seleccionada per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d’innovació i lideratge,  i n’ha resultat guanyadora. Ella mateixa n’ha valorat la nominació per  tal com el premi contribueix a la visibilitat de les trajectòries empresarials de dones compromeses i, per tant, a la igualtat de gènere. A més de la satisfacció a nivell personal, considera la nominació un reconeixement a l’empresa, que enguany celebra el seu 50è aniversari i projecta noves inversions i innovacions,  i l’aprofita per fer un agraïment a tots els seus treballadors i treballadores.

 Per la seva condició de guanyadora territorial formarà part de la “Comunitat Dona Empresària CaixaBank” a LinkedIn, que reuneix les empresàries premiades en totes les edicions dels “Premis Dona Empresària CaixaBank” i les posa en contacte amb altres xarxes de dones empresàries a nivell nacional i internacional. És, doncs, una comunitat virtual, operativa a través d’un espai privat a LinkedIn, que es configura com una plataforma per compartir coneixement, idees i experiències, i un punt de trobada per establir vincles professionals entre el grup de directives, referents per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d’innovació i lideratge transformador.

Diari de Girona. Comarques (22 setembre 2021)

FELICITATS, ALBA, A TU I A TOTES LES DONES QUE OBRIU CAMÍ TAMBÉ EN AQUEST ESPAI.

Justament aquesta setmana vam llegir al diari Ara aquesta notícia: El nombre de dones directives és més baix ara que el 2008. Segons el seu titular: Al ritme actual caldria més de mig segle per equiparar la presència dels dos sexes en llocs de responsabilitat.

Tots sabem de les dificultats de conciliar la vida familiar, sobretot amb fills petits, amb els càrrecs d’alta responsabilitat.

Deixa un comentari