Fita històrica: rècord d’espectadors en un partit de la lliga femenina

El partit de la 24a jornada de la Lliga Iberdrola ( entre els equips Atlètic de Madrid i Barça, primer i segon  de la classificació) ha esdevingut  històric en fer el ple de públic el Wanda Metropolitano, és a dir  60.739 espectadors, rècord d’assistència.   Supera de molt el ple aconseguit al partir entre  l’Athletic Club i l’Atlètic de Madrid a San Mamés amb 48.121 espectadors.

Aquest era un partit decisiu  per a la resolució  del campionat, sobretot  per a les blaugranes,  a sis punts del seu rival a set  partits per a la finalització de la Lliga. La sort,  o les millors jugades,  han estat de part de les jugadores del Barça que s’han situat a només 3 punts i, per tant, ho tenen tot obert.

El rècord absolut  d’assistència va ser a la final de la Copa del Món  de 1999 entre Estats Units i  Japó  en el Rose Bowl de Pasadena (90.195 persones) i el segon  la final dels  Jocs Olímpics de Londres el 2012 amb 80.203  espectadors van assistir a la final entre  Estats Units i  Japó  en què les primeres es van fer amb l’or.

 

Deixa un comentari