La primera gran campanya de Change.org a tot el món va ser liderada per una dona sud-africana, Ndumie el 2011; la seva petició reclamava mesures per acabar amb les anomenades “violacions correctives”, un mètode usat a Sud-Àfrica per “curar” les dones lesbianes. Va rebre la signatura de 170.3400 ciutadans de tot el món i gràcies a la campanya actualment les coses han canviat al país.
Change.org és una plataforma en què cada dia milions de persones de tot el món signen peticions i es mobilitzen per canviar el món. Les dones segueixen sent les que més es mobilitzen i les que més campanyes inicien i guanyen, senyal que hi ha molts aspectes en els quals se segueixen sentint discriminades.
Com a homenatge a aquestes milions de dones lluitadores, Change ha treballat en un mural gegant exposat al centre de Madrid (n. 35 de Gran Vía), protagonitzat per María, Silvia, Paloma i Rafaela, quatre dones que estan lluitant per causes tan importants com la igualtat laboral entre homes i dones, l’atenció sanitària dels que més ho necessiten, la protecció de les víctimes de violència de gènere i els drets de centenars de milers de treballadores de la llar. Es tracta d’una peça d’street art de 25 metres d’ample per 5 d’alçada en un espai cedit per la Fundación Montemadrid que llença un missatge social a l’entorn del proper 8M. Els retrats de les 4 dones han estat realitzats per l’artista madrileny ‘Spok‘ (Félix Reboto). La inauguració del mural va comptar amb dues de les activistes homenatjades, Paloma Pastor i Rafaela Pimentel, juntament amb l’artista i el director de Change.org a España, José Antonio Ritoré.