Que no ens passin per alt els micromasclismes quotidians

Publicidad de Casio para "las mujeres trabajadoras"En la seva pàgina de Facebook Casio promociona una calculadora pensada perquè  les dones tinguin una millor experiència en el seu entorn  de treball” és de color ROSA tot i que també disponible en altres 6 colors. El missatge publicitari acaba amb: “Mujeres, Casio las seguirá apoyando a ustedes para que día a día brillen aún más en sus trabajos”. En un altre post llegim  que aquestes calculadores “se crearon como herramientas óptimas para aquellas mujeres trabajadoras que combinan una usabilidad excepcional sumado a la búsqueda de un diseño hermoso”.

Qualsevol calculadora, de  qualsevol forma i color, no pot ser apta per a  fer bona feina tant a homes com a dones ????

 

Deixa un comentari