Una nova “manada” al País Valencià.

  Quatre joves de 19, 21, 22 i 24 anys  “presumptament”  van agredir sexualment una noia de 19 la nit de Cap d’any a  Callosa d’En Sarrià (Alacant) La Guardia Civil no descarta que  en el passat perpetressin, si més no, dues agressions idèntiques.

Tres dels quatre van ser  detinguts en el lloc on van succeir els fets després de   l’avís  de la germana d’un  dels agressors. La noia es  trobava èbria i sota efectes d’alguna droga; no recordava que havia passat en les darreres hores, on era  ni on vivia. Així com La Manada de Navarra també aquests havien gravat en vídeo la violació. Un document, d’uns cinc  minuts de duració, en el qual s’ aprecia que la víctima va resistir-ser en tot moment, malgrat l’estat d’embriaguesa.  Va ser traslladada d’urgència a l’Hospital Marina Baixa de Vilajoiosa per ser sotmesa a un reconeixement mèdic i rebre atenció  psicològica.

Un dels detinguts, el de 22 anys, té antecedents por violència de gènere i abusos sexuals a una menor i per abusar d’una dona el passat  octubre. Dos d’ells coneixien la noia, a la qual van trobar a  Benidorm la nit  del 31 de desembre, i amb l’excusa de seguir prenent copes cap a les  5 de la matinada, li van dir d’anar a casa d’un conegut de la seva mare; un cop allà van començar els abusos i un d’ells va marxar, els altres van decidir desplaçar-se  a Callosa, al local d’un altre dels agressors.

Centenars de persones han acudit aquest matí a la concentració convocada per l’Ajuntament d’aquesta població en un acte de rebuig de l’agressió sexual col·lectiva. Els concentrats han mostrat també  el seu suport i proximitat cap a la víctima i el seu entorn.

FINS QUAN ENS HAUREM DE LAMENTAR PER AQUESTA MENA D’ATACS CONTRA LA LLIBERTAT I LA INTEGRITAT DE LES DONES.

 

Deixa un comentari