Encara ens emocionen els discursos que encoratgen les dones en qualsevol camp

Pel seu paper a The wife la veterana actriu Glenn  Close va derrotar Lady Gaga   ( A Star is Born) i Nicole Kidman (Destroyer) i va aconseguir l’estatueta a millor actriu dramàtica.   No va poder evitar mostrar la seva sorpresa i quan va sortir a l’escenari, Close va dedicar el premi a les dones: “A l’interpretar un personatge que és tan introspectiu penso en la meva mare, que tota la seva vida es va difuminar ella mateixa en favor del meu pare. Als 80 anys, ella em va dir: Sento que no he aconseguit res en la vida”. “Crec que el que he après de tota aquesta experiència és que les dones som cuidadores, això és el que s’espera de nosaltres”. “Tenim els nostres fills, els nostres marits i, si som afortunades, els nostres pares […] Però hem de trobar allò que ens fa sentir realitzades. Hem de seguir els nostres somnis i dir: puc fer-ho i tinc el dret de fer-ho”.

 

Deixa un comentari