Dia cruent pel que fa a la violència masclista

Avui ens dolen quatre noves víctimes de la violència masclista:

A Castelló, un home ha mort els seus dos fills de 3  i 6 anys i posteriorment s’ha suïcidat. Pel que sembla la separació de la seva dona, mare dels infants,  era problemàtica. Prou ja de morts d’innocents a mans de bojos incapaços de superar les seves frustracions. 

A Maracena, Granada, aquest matí, un home de 49 anys ha assassinat la seva dona de 39  No hi havia denúncies prèvies.

A las 13:30 ha estat trobat el  cadàver d’una dona  a  Bilbao amb senyals de violència. L’Ertzaintza ha detingut la seva parella, sobre el qual constava una denúncia per amenaces i que estava desaparegut,  com a principal sospitós.

Ja són 36 les dones que han mort enguany a  mans de les seves parelles o exparelles. Quan acabarà? 

Deixa un comentari