#AsíSeManipula

   

El  col·lectiu  Mujeres de RTVE inicia un campanya a les xarxes per a denunciar la manipulació informativa en la corporació i demanar de nou la seva renovació  immediata. Desenes de testimonis  de casos concrets plasmen com s’utilitzen els mitjans públics amb fins partidistes: Rodes de premsa censurades,  treballadors arraconats por no deixar-se manipular o peticiones com “que el president del Gobierno no surti amb  imputats”, es  tergiversa la realitat per afavorir el relat del Gobierno o certs interessos,  redaccions paral·leles, ordres de faltar al principi de pluralitat que per llei ha de regir la  corporació… Volen conscienciar sobre la situació que es  viu a l’ens i  que es perllonga pel bloqueig del PP a  la renovació  del president i el Consell d’Administració.

Segons expliquen en un comunicat, amb  l’ etiqueta #AsíSeManipula pretenen que els ciutadans “puguin accedir a situacions reals que expliquen com es manipula cada dia i amb els diners de tots”.  També animen els espectadors i oients  a compartir els seus testimonis “i  explicar exemples de manipulació” que hagin percebut a RTVE.

Els treballadors de RTVE  van reunir-se en assemblea divendres passat per establir una sèrie de mesures coordinades amb les quals denunciar el que qualifiquen de segrest dels mitjans públics per part del Gobierno. Entre aquestes, vestiran de negre tots els divendres com a senyal de dol.

Deixa un comentari