Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència que tindrà lloc el proper 11  de febrer, el nostre centre se suma als actes programats per l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge ( IBIDELL) amb el qual manté col·laboració estreta  amb el programa Fem Tàndem L’H.

És per això que el nostre alumnat participarà el proper 3 de febrer en el 1r Slam de dones científiques en què  11 dones que es dediquen a  diferents especialitats com ara la medicina  o la investigació donaran a conèixer les seves experiències en format de monòlegs breus.  L’acte serà a l’Auditori Barradas a les 19:00h i compta amb l’actuació musical de POPKESTRA i des d’aquí encoratgem  l’assistència  a la jornada que, creiem, contribueix a l’impuls de les disciplines científiques entre les nostres alumnes.

Deixa un comentari