La Manada exigeix respecte a la seva intimitat, però ells no respecten les dones

Aquests dies es jutja el cas de la noia madrilenya violada per 5 depredadors els santfermines de l’any passat. El jutge admet com a prova l’informe d’un detectiu privat que un dels acusats va contractar per   seguir la víctima per  vigilar la seva vida posteriorment al fet denunciat. Potser volen demostrar que és una noia de costums llicenciosos?

Això no obstant, els 5 acusats d’origen sevillà que es feien dir  La Manada – un d’ells militar i un altre guàrdia civil- , exigeixen respecte a la seva intimitat i que no es difonguin els seus noms i cares a les xarxes socials. Ells són Jose Ángel Prenda, Alfonso Jesús Cabezuelo, Jesús Escudero, Ángel Boza i  Antonio Manuel Guerrero.  Que potser els molesta també la difusió de la foto que acompanya  aquesta entrada?

  • La Fiscalia demana  22 anys i 10 mesos de presó  per als cinc imputats,  acusats d’un delicte continuat d’agressió sexual, un altre  contra la intimitat ( van gravar l’agressió) i  un tercer per robatori amb  intimidació ( li van prendre el mòbil)   Esperem que aquest cop el/la jutge actuï justament.

Deixa un comentari