INDIGNANT

A Pamplona aquest Sant Fermí s’estan venent xapes ( com les de la foto)  i samarretes que promouen la violència masclista.   El col·lectiu feminista de la ciutat  LilithFeminista ha difós  imatges de les xapes que es venen a les parades del Parque de la Taconera.  Després de la violació d’una noia  madrilenya per cinc sevillans  l’any passat s’han extremat les mesures de seguretat i han augmentat els missatges contra aquest tipus d’agressions,  però sembla que alguns volen seguir prenent-s’ho a broma. La resposta del venedor de la parada quan les noies del col·lectiu feminista li van dir que aquest tipus de missatge feia apologia de la violació va ser:  “A ver si ahora no vamos a tener libertad para expresarnos con  un poco de humor”.

 Segons el  Colectivo feminista de Pamplona  LILITHFEMINISTA Las campañas del Ayuntamiento de Pamplona ayudan pero no impiden los ataques, no evitan violaciones, no enseñan a no violar y no enseñan al hombre a tratar a la mujer como una persona”

Deixa un comentari