Sentència de 2 anys per assetjament

Un jove que va amenaçar la seva exparella i la va sotmetre a  assetjament  en enviar-li més de 400 missatges de text  amb el mòbil (SMS) ha estat condemnat a  dos anys de presó  i quatre d’allunyament, així com a indemnitzar la víctima amb  2.000 euros per danys morals. La secció primera de l’Audiència  provincial  d’Alacant   l’ ha absolt, per falta de proves,  del delicte d’agressió sexual del qual també estava acusat.

El tribunal ha declarat  provat que durant la relació  que van mantenir , des d’ agost de 2015, el jove de 21 anys  va exercir  una situació de “control” sobre ella,  ja que  volia saber quan  quedava amb les seves amigues, quan  i  amb  qui  parlava per  Whatsapp.

Els magistrats, però,  no han considerat acreditat que la violés el 8 d’abril  de 2016, després  que tots dos  van acordar veure’s a casa de la víctima.

Deixa un comentari