Els avions de “Norwegian” fan homenatge a escriptores espanyoles

La Companyia aèria Norwegian,  coneguda per homenatjar en els seus avions  grans personatges de la història, les arts i  les ciències dels països nòrdics, el Regne Unit i  Espanya ha afegit Rosalía de Castro, la matriarca de las lletres gallegues,  a la flota d’ heroïnes i  herois;    ja hi formaven part altres dones insignes com la política feminista Clara Campoamor (des del passat  novembre ) i  la poetessa Gloria Fuertes (des d’ octubre). Poc abans s’havien incorporat Miguel de Cervantes (abril del 2016) i  Colom i  Juan Sebastián Elcano (novembre del 2015).

Pel que fa a la incorporació de l’escriptora gallega , no tothom l’ha celebrada ja que la fotografia va acompanyada d’un  “Spanish author” que  no ha agradat  als nacionalistes gallecs del BNG, que estan recollint signatures a  Change.org perquè la companyia reconegui  que “#RosalíaÉGalega” i  escrigui  “Galician author” . De moment, més de 4.200 persones han signat.

Deixa un comentari