Cap de setmana tràgic: 3 dones mortes a mans de parelles o exparelles

Dos dels casos s’han produït a Galícia i el tercer a Catalunya.

A Vigo la policia ha detingut l’exnòvio  d’una noia de 25 anys apunyalada la matinada de dissabte.  A Santiago una altra noia     ( de 30 anys) va ser apunyalada per la seva exparellla i va morir hores després del seu ingrés hospitalari. El presumpte agrassos és en recerca.

El cas de Tarragona s’ha conegut perquè  un home s’ha lliurat als Mossos d’Esquadra  després d’informar-los de la mort  de la seva parella ene el domicili de La Pobla de Mafumet , un crim del qual s’ha autoinculpat. la dona tenia 44 anys .

De confirmar-se tots tres casos, a pocs dies perquè acabi l’any ja seran 43 les víctimes d’aquest mal que no s’atura malgrat les campanyes.

Deixa un comentari