25 de novembre un cop més

Quan s’apropa aquesta data significativa per a la lluita contra la violència masclista, els ajuntaments i entitats de tot tipus preparen activitats per a conscienciar de la necessitat d’eradicar definitivament aquesta xacra.

A Eivissa s’ha programat un cicle de curtmetratges que es projectaran a tots els municipis dels del 16 al 27 de novembre.  Es tracta d’una iniciativa de la conselleria de Sanidat, Benestar Social i Igualtat del Consell I, en col·laboració  amb els cinc ajuntaments de l’ illa.

S’oferiran sis curts realitzats per algunes de les escoles de cinema més prestigioses, alguns d’ells nominats als Goya   i protagonitzats per actrius ben conegudes com  Leticia Dolera o Natalia Millán.  4 dels títols són:  ‘El paraguas de colores‘ d’ Edu Cardoso, ‘Celebraciones‘ de Paz Piñar, ‘Hogar, hogar‘ de Carlos Alonso Ojeda, o ‘Mamás y papás‘ de Marina Crespo y Andrés Romero.

Deixa un comentari