Trivial Feminista

Aquest Joc de taula fou creat                       l ‘any passat per les integrants del col·lectiu feminista  Sangre Fucsia, que té un programa de ràdio amb  el mateix nom,  Totes les preguntes són  sobre dones i  parlen d’allò  que més pot  interessar les dones.

Feminismos reunidos serà una realitat   gràcies a una campanya de crowdfunding . Quan encara queda gairebé un mes per al tancament de la recaptació s’han aconseguit 37.000 euros.  Segons Verne Laura Gaelx, una de les sis components del col·lectiu, el seu objectiu era aconseguir-ne 4000 per a produir unes 200 unitats, i aquesta quantitat la van aconseguir el primer dia.  El joc, una mena de trivial, consta d’un total de 1.200 preguntes sobre la teoria del moviment i el pensament feminista, la conquesta dels drets de les dones o sobre dones que han tingut un paper important a la història, però que han estat oblidades o són desconegudes, també s’hi han afegit referències a  dones molt vinculades a la cultura popular.    És apte per a tothom, perquè si no encertes algunes de les respostes, n’aprens.

Per Nadal ja estarà el joc a la venda. 

Per obrir boca, mireu en aquesta pàgina de VERNE si sabeu les respostes d’algunes de les preguntes de mostra.

Aquestes són algunes de les preguntes de la categoria “Drets” (reflecteixen la lenta i dificultosa conquesta de la dona de drets tan bàsics com la propietat)

A quin país europeu les dones no podien pujar a un escenari a l’època d’esplendor del seu teatre ( s. XVI) ANGLATERRA

Quin país del món és l’únic que prohibeix explícitament les dones conduir a les vies públiques? ARÀBIA SAUDÍ

 

Deixa un comentari