Atur de dones a l’Argentina contra l’onada d’assassinats de dones

S’han produït 19 crims en els primers 16 dies del mes d’octubre i, davant d’això s’ha convocat al país una vaga insòlita: les dones han estat cridades a la vaga contra aquesta onada salvatge. La decisió es va prendre després de l’assassinat d’una noia de 16 anys a Mar de Plata. La suspensió d’activitats per tres hores va comptar amb el suport de dos centrals sindicals,   el kirchnerisme, els partits d’esquerra i l’ ONG  feminista “La Casa del Encuentro”.   Sota la pluja, homes i dones van marxar vestits de negre cap a la Plaça de maig, en front de la seu del govern presidencial. El mateix a d’altres 20 províncies. Organitzacions de Mèxic i Xile van decidir  donar suport amb les mobilitzacions en els seus països.

Deixa un comentari